Összejövetelek és teambuilding hagyományos csallóközi környezetben | Kukkonia Farm

Élménydús teambuilding a dióspatonyi farmon

A Csallóköz, vagy ahogy a helyi lakosok a régmúltban nevezték – Kukkónia termékeny földterületeiről és a forró, napsütéssel teli nyarakról ismert. Ennek köszönhetően bőséges gyümölcs- és zöldségterméssel, valamint jelentős haszonállat állománnyal büszkélkedik. Itt, ezen a gazdag vidéken található a mi gazdaságunk is, ahol felejthetetlen csapatépítő programokkal várjuk vendégeinket.

Hagyományok új köntösben

Dióspatonyi farmunkon őseink hagyományait a mai napig őrizzük és ápoljuk. Örökségünkön, az ősi tudáson azonban szívesen osztozunk az ide látogatókkal. Vegyen részt kollégáival, beosztottjaival vagy üzleti partnereivel csapatépítő programunk egyikén és ismerje meg ön is az Aranykert csodáit.

KKN_Patony_2
_40A5533

Páratlan csallóközi gasztronómia

A KUKKÓNIA Farm remek helyszín egy izgalmas, játékokkal és szórakozással teli nap eltöltésére. A farm kertjét, belsőterét és gazdaudvarát a csodás zöld környezet és az állatok jelenléte teszi bájosan vidékiessé. Engedje, hogy magával ragadja a hely egyedülálló atmoszférája, élvezze a jó társaságot és a friss helyi hozzávalókból készült házias ételeket, melyek elkészítését helyi séfjeinktől maga is elsajátíthatja.

Személyes kapcsolatok megerősítése

Ünnepeljen szeretteivel, barátaival és kollégáival egyedülálló, inspiráló környezetben, ahol a garantált szórakozás mellett valódi emberi kötelékek alakulnak ki.
1536-1024 (1)

Csapatépítő programunkat évszaktól és időjárástól függetlenül az ön személyes kéréseihez igazítjuk. Igény szerint alakítható teambuilding csomagajánlatunk tartalma a következő:

 
  • Welcome drink Üdvözlőitalként régiónk kiváló borait és pálinkáit kínáljuk. Kóstolja meg a Világi Winery pincészet karakteres ízvilágú borait vagy válasszon a régió jellegzetességeként is szamon tartott gyümölcspárlatok közül – egyenesen a helyi gyümölcsösből!
  • Kukkónia menü A reggelire, ebédre és vacsorára felszolgált házias fogásokat a régió kiváló séfjei mind-mind friss csallóközi alapanyagokból készítik. Ezek az ízek a nagyi mennyei főztjére emlékeztetnek minket.
  • Program megegyezés alapján Családi- és céges rendezvények, konferenciák, üzleti találkozók, melyeken megismerheti az Aranykert csodáit, bemutatjuk a dióspatonyi farmot, csallóközi séfek vezetésével főzőtanfolyamot biztosítunk, csapatépítő játékokat és aktivitásokat ajánlunk a csapatszellem fejlesztésére.

SZERETETTEL VÁRJUK

Bármilyen kérdés esetén, kérjük forduljanak hozzánk bizalommal, örömmel megkeressük az ön és társasága számára legideálisabb programot:
e-mail: event@kukkoniaevents.com, tel.: +421 917 595 001 vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az űrlap kitöltésével.
683-1024 (2)
1536-1024 (3)

Kapcsolatfelvétel